Top-Producing Fairfield County Realtor Specializing in Westport Homes
e-mail Cathy
203.858.8710

Modele flokesh gersheta 2015

Cilat janě Modelet më të bukura të krehjeve dhe stilimeve për nuset me flokë të shkurtra? ATO që do Ju nxjerrin në PAH ëmbëlsinë e fytyrës suaj, shoqëruar me aksesorë magjepsës. Modelet për flokë të shkurtra janě romantike dhe Elegante, sidomos nëse vendosni bukur në kokë një Rreth, Vello APO aksesorë të ndryshëm me Lule. Më poshtë do të gjeni ruiner e ëndrrave i Cili Ju përshtatet më shumë për flokë të drejtë, me onde dhe kaçurrela. 4. Lidhini flokët tuaj, dy gërshetat e kapura fort me njëra-tjetrën. 1. ndani flokët në dy pjesë të barabarta dhe filloni të kapni gërshetat Tradicional nga poshtë. Gërshetat NUK janě thjesht një modèle flokësh që MaMaJa APO gjyshja na realizonte Kur Ishim të Vogla. Tashmë, “tresse coiffure” Modelet e flokëve me gërshëta është një Trend i parezismarhëm në të Errësira botën. Kjo Pai Gow règles do të bëjë lojëra tuaj më interesante. Ja ku u realizua! Mund të aplikoni Pak llak që të MOS Dalin FIJET e Vogla të flokëve.

3. në Fund vendosini një llastik të padukshëm ose si ngjyra e flokëve tuaj. Ekspertët e modeleve të flokëve tregojnë se ka një modèle gershetash për çdo astuce, gjatësi flokësh. Sot do të japim një modèle shumë të thjeshtë, që do t`Ju shpëtojë nga krehjet e shumta, do të jetë shumë Praktik dhe i rehatshëm për ju, përveçse… tepër tërheqës dhe në modë. 6. Pjesët e mbetura të dy gërshetave rrotullojini dhe Kapini me dy karfica të Vogla, në topuzin e formuar te floket tuaj. 2. Kujdesuni që gershetat të realizohen njëlloj dhe të jenë të kapura fort. Enregistrez mon nom, e-mail et site Web dans ce navigateur pour la prochaine fois que je commente. Adresa juaj email s`do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janě shënuar me një * 5.

DY gjatësitë e mbetura lidhini sëirish, Duke i shtrënguar që të rezistojnë dhe të MOS arriver..


© 2011 Cathy Blount The Riverside Realty Group, 1254 Post Road East, Westport, CT 06880203-858-8710cathy@cbwestporthomes.com
Licensed Realtor in the state of CTLast updated November 1, 2011
Riverside Realty